El Web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Agència Catalana de l'Aigua

Navegació


Dia Mundial de l'Aigua

Sou a: Inici > L'Agència > Sensibilització > Dia Mundial de l'Aigua

Aquesta pàgina està en procés d'actualització

L’ACA, com a administració de gestió pública de l’aigua a Catalunya, no vol deixar passar aquesta cita tant emblemàtica que es celebra el dia 22 de març, per tal de poder trobar un espai de participació activa on poder compartir les mirades particulars i/o col·lectives de tothom qui vulgui participar a la reflexió i la sensibilització sobre un element tan fràgil i vulnerable i, alhora, tant essencial per garantir la qualitat i la sostenibilitat del medi ambient al nostre país i el benestar i la qualitat de vida de les persones.

 

Dia Mundial de l’Aigua 2018

#acaWorldWaterDay2018

L’Agència Catalana de l’Aigua continua durant el 2018 la seva decidida aposta per dur a terme diverses activitats durant el Dia Mundial de l’Aigua, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de l’ús sostenible de l’aigua. Enguany, l’Agència comença la seva proposta d’activitats organitzant de nou un concurs a les xarxes socials.  

CONCURS A LES XARXES INSTAGRAM, TWITTER I YOUTUBE

Aquest 2018 i mitjançant els espais de participació que són les xarxes socials de Instagram, Twitter i Youtube, us proposem un concurs que consisteix en publicar fotografies i vídeos sobre el lema “aigua i sequera, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”. L’objectiu és que ens mostreu la vostra visió de com està afectant la sequera als nostres rius, als embassaments i al medi, i sobre què podem fer cadascú de nosaltres en el dia a dia per ajudar a minimitzar-ne els efectes. Tot sota l’etiqueta: #acaWorldWaterDay2018

Consulta les bases del concurs

Participa-hi a través del teu compte d’Instagram, Twitter i YouTube amb l’etiqueta #acaWorldWaterDay2018. Ajuda’ns a explicar tothom com ens afecta la sequera i què fem per combatre-la!

El concurs s’inicia amb la publicació de les bases en aquesta pàgina web que es poden consultar aquí: Bases del concurs (enllaç extern)

 

L'AGENDA DE L'AIGUA

Totes aquelles activitats i esdeveniments que es duran a terme en el marc d'aquesta data les podeu consultar al web de l'Agenda de l'Aigua, un espai que aglutina activitats relacionades amb el món de l'aigua durant tot l'any.

EL COMPTADOR DE L'AIGUA

Vols conèixer quina és la teva petjada hídrica? Saps quanta aigua consumeixes realment? Entra al Comptador de l'Aigua, i comprova-ho!