El Web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Agència Catalana de l'Aigua

Navegació


Bones pràctiques en sanejament

Sou a: Inici > L'Agència > Sensibilització > Campanyes > Bones pràctiques en sanejament

Aquesta pàgina està en procés d'actualització

L'activitat de les persones dins tots els sectors i àmbits de la societat generen tot tipus de residus que són conseqüència dels hàbits de consum que tenim. Des de l'Agència Catalana de l'Aigua volem posar èmfasi en identificar tots aquells hàbits o conductes que cal evitar per minimitzar l'impacte que els residus generen sobre el medi i sobretot en la gestió de l'aigua.
 
El tractament de depuració pel qual ha de passar l'aigua un cop arriba bruta a les depuradores pot ser molt dificultós i costós si des de bon inici no fem una bona gestió dels residus a les llars, a les indústries, a les oficines, als centres, etc. 

 

Campanya SOS AIGUA!
L’ACA posa en marxa la campanya SOS AIGUA!, amb els hashtags o etiquetes #SOSaigua, #SOSwc,  #SOSaiguera per demanar la corresponsabilitat i la implicació activa de la ciutadania en l’estalvi d’aigua i la bona gestió dels residus en origen, per avançar cap a una societat més informada, conscienciada i respectuosa amb el medi ambient i la gestió de l'aigua. SOS: ajuda’ns a fer viral la campanya!

 

 

 

Voleu adherir-vos a la campanya?
Els ajuntaments i entitats interessades en participar en la campanya i a utilitzar els suports de difusió, podeu enviar un correu a comunicacio.aca@gencat.cat amb l'assumpte Campanya SOS, amb les dades de contacte, el logotip en color i alta resolució i dir-nos el fulletó que voleu difondre. Des de l'ACA inclourem la vostra imatge corporativa i us el retornarem.