El Web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Agència Catalana de l'Aigua

Navegació


Exposicions itinerants

Sou a: Inici > L'Agència > Sensibilització > Exposicions itinerants

Aquesta pàgina està en procés d'actualització

Des de l'Agència Catalana de l'Aigua posem a la  disposició les entitats i organitzacions que ho sol·licitin les exposicions itinerants següents, en qualitat de préstec temporal, per tal de difondre i treballar elements claus com ara l’estalvi d’aigua, les bones pràctiques amb els residus que poden acabar al mar o informació rellevant sobre les espècies invasores al nostre país.

Condicions de la cessió

1. La cessió de les exposicions és un servei gratuït que ofereix l’ACA.

2. Només és possible cedir una exposició a cada centre o municipi.

3. El període de cessió són un màxim de 21 dies naturals.

4. Per sol·licitar una exposició cal que omplir i enviar el formulari següent. Un cop enviat l'Agència es posarà en contacte amb l'entitat interessada per definir les dates i facilitar la documentació i requeriments addicionals per formalitzar la cessió de l'exposició.  

5. La recollida i entrega de l'exposició es farà a les oficines de l’ACA – en horari de 9,30h a 15 h- avisant prèviament per correu electrònic o per telèfon de la data i horari en què es preveu fer la recollida. 

6. Si esteu a altres demarcacions també podeu recollir-les a les seus de l’ACA a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa (+ informació).

 

Les exposicions

A continuació trobareu una descripció i podreu veure quines són les exposicions que cedeix l'Agència:

- Estima l'aigua, cada gota compta (18 MB). (enllaç extern)

Exposició on es citen alguns consells d’estalvi d’aigua en l’àmbit domèstic familiar, per a aconseguir una bona gestió de l’ús de l’aigua a les nostres llars. L'objectiu és conscienciar a les persones i a les famílies de la importància de l’estalvi de l’aigua a casa, evitant afeccions al medi col·laborant en l’estalvi econòmic a les nostres llars.

Consta de 6 plafons amb estructura amb unes dimensions de 80x200cm.

- Qui embruta el mar? (8 MB). (enllaç extern)

Exposició explica d’una manera molt visual del tipus i la quantitat de residus que es generen i arriben al mar, quins són i com afecten a la flora i fauna marítima. L'objectiu és mostrar de manera entenedora i clarivident quins desperfectes ocasiona l’activitat humana sobre l’ecosistema marítim.

Consta de 5 plafons amb estructura amb unes dimensions de 80x200cm.

- Les espècies invasores. (enllaç extern)

Aquesta exposició ens alerta de quines són les espècies invasores més agressives que han arribat a Catalunya i, sobretot de les mesures i la prevenció que s’està aplicant per combatre i eradicar la dispersió del musclo zebrat.

Consta de 7 plafons de 65x138 cm plastificats i enrotllats.

 

Formulari de sol·licitud
Formulari de sol·licitud d'exposicions itinerants (enllaç extern)

Aquest enllaç us dóna accés al formulari online per sol·licitar les exposicions itinerants que cedeix l'Agència Catalana de l'Aigua.