El Web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Agència Catalana de l'Aigua

Navegació


Fonts naturals de Catalunya

Sou a: Inici > L'Agència > Sensibilització > Campanyes > Fonts naturals de Catalunya

Aquesta pàgina està en procés d'actualització

CercaFonts és la nova app que ens acosta al món de les fonts naturals de Catalunya. Pensada per a excursionistes, amants de la natura i públic en general, disposa d’un inventari de més de 5.000 fonts existents a tot el territori català.

Amb el seu visor podràs consultar informació sobre les fonts existents, com per exemple el seu topònim, la seva situació en un mapa, les seves coordenades, veure les imatges fotogràfiques o el seu ús i cabal. També podràs participar activament, des del teu mòbil o tablet, incorporant aquelles fonts naturals d’aigua no inventariades, fotografiar-les, així com ampliar les dades de les fonts ja existents.

Gràcies a aquest treball conjunt disposarem d’una completa eina d’informació i consulta al servei de tothom. Consultable també al web de Cercafonts https://cercafonts.icgc.cat.

Disponible per a plataformes iOS i Android per a que la descarreguis als teus dispositius mòbils.

CercaFonts ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’institut Cartogràfic de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua.

Concurs CercaFonts a les xarxes socials

Enguany, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la recent activació de la nova app CercaFonts l’Agència Catalana de l’Aigua convoca el concurs CercaFonts2018, una iniciativa participativa a través de les xarxes socials Instagram i Facebook que té per objectiu promoure la utilització d’aquest nou aplicatiu i afavorir la participació i la col·laboració ciutadana en la identificació i inventari de les fonts naturals de Catalunya.

Consulta les bases i participa! Els finalistes podran gaudir de l’aventura fent ràfting a la Noguera Pallaresa.

Bases del concurs (pdf).

Fonts naturals de Catalunya
Fonts naturals de Catalunya - PDF

Decàleg de bones pràctiques.