El Web de l'Agència Catalana de l'Aigua

Agència Catalana de l'Aigua

Navegació


Benvinguda del director

Sou a: Inici > L'Agència > Organització de l'Agència > Benvinguda del director

Aquesta pàgina està en procés d'actualització

Foto Jordi Agustí

Us dono la benvinguda a la pàgina web de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i us animo a navegar-hi per descobrir-la. Per nosaltres, aquest portal és una eina bàsica de comunicació i interacció amb tots vosaltres i, treballem constantment per millorar la qualitat de la informació que oferim.

L’ACA com a empresa pública que s’encarrega de la política del Govern en matèria d’aigües, té com a tasca primordial vetllar per una correcta planificació i gestió del cicle integral de l’aigua i per oferir la garantia, la disponibilitat i la qualitat de l’aigua en el seu origen, així com el seu sanejament i la preservació dels ecosistemes aquàtics. En aquest portal hi podeu trobar molta de la informació relativa al respecte.

Però també, volem marcar-nos objectius en altres àmbits. Un d’aquests és treballar i posar esforços per potenciar el fàcil accés a la informació i donar millors serveis als usuaris. Els darrers anys hem actuat en aquest sentit i, l’ACA s’ha consolidat com el tercer organisme de conca més transparent de tot l’estat (més informació) i per donar compliment a la Llei de Transparència, accés a la informació i bon govern de la Generalitat de Catalunya existeix un apartat disponible al web sobre aquesta temàtica.

Desitjo doncs que aquesta pàgina web us resulti una eina necessària i de referència i us convido a contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o suggeriment, a través de la nostra pàgina d’atenció a la ciutadania.

 

Jordi Agustí i Vergés
Director de l'Agència Catalana de l'Aigua