Logotip de l'Agència Catalana de l'Aigua

Sessió informativa sobre la línia de subvenció per actuacions de recuperació de riberes amb acords de custòdia 2018


L’ACA vol promoure els acords de custòdia fluvial entre els actors del territori implicats per fomentar la millora i la restauració dels ecosistemes aquàtics. En aquest marc, el Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya (Decret 1/2017) contempla inversions de 1,6 M€ fins al 2021 per ajudes que permetin l’assoliment d’aquest objectiu i aconseguir els objectius de bon estat de les masses d’aigua d’acord amb la planificació aprovada. Arran de la publicació de les bases d’una línia de subvencions per a actuacions de recuperació de riberes i de millora de l’estat ecològic en zones humides amb acords de custòdia (Resolució TES/90/2018, de 25 de gener), l’ACA, en col·laboració amb el DTES, organitza aquesta sessió informativa per explicar i guiar a les entitats i altres ens interessats el procediment per tramitar els convenis de custòdia fluvial i per sol·licitar la subvenció, així com l’objecte i la finalitat d’aquestes.

Bases de la línia de subvencions

Sessió a Barcelona - Esdeveniment finalitzat

Lloc: Palau Robert. Sala Cotxeres. Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona

Data: Dijous 15 de març 2018

Hora: 9:15 h

Programa de la jornada


Per a qualsevol dubte o consulta, si us plau, truqueu al 93.567.28.00, i demaneu informació sobre els convenis de custòdia fluvial.


D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades s'inclouran en els fitxers de l'Agència, que n'assegura la confidencialitat. Els titulars de les dades poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit a l'Agència Catalana de l'Aigua, c/ Provença, núm. 204, Barcelona 08036.